Welke hondenpuzzel is de leukste?

Lees hier welke hondenpuzzel de leukste is.

Hondenpuzzels behoren tot het meest geliefde hondenspeelgoed.
Met een hondenpuzzel hoeft de hond zich nooit te vervelen en tegelijkertijd wordt hij geprikkeld om meer te leren. Hondenpuzzels zijn er voor alle soorten honden. Kleine of grote honden. Rashonden of asielhonden. Vergelijk hier een aantal merken hondenpuzzels.

Brekz banner

Waar moet je op letten bij de aankoop van een hondenpuzzel?

Je hebt diverse soorten hondenpuzzels en allemaal gemaakt om de hond uit te dagen en te vermaken. Bij de aankoop van zo een puzzel voor honden moet je met name letten op het niveau. Je hebt puzzels voor de beginnende hond, niveau 1 en daarnaast heb je puzzels met niveau 2 en 3. Let bij de aankoop van zo een puzzel niet alleen op het gebruikte materiaal en de binnen- en buiten gebruiksmogelijkheden maar kijk vooral ook naar de mogelijkheid om zo een hondenpuzzel te kunnen reinigen. En besef, spelletjes voor de hond, zijn ook spelletjes voor jou.

Zelf meedoen

Een hondenpuzzel aanschaffen heeft alleen zin als je samen met de hond aan het werk gaat. Laat de hond zien hoe de puzzel werkt en prijs en beloon hem. Honden zijn ontzettend slim en samen met jou kunnen zijn grenzend telkens weer verlegd worden. Honden kunnen veel meer dan apporteren! Hoe slim is jouw hond??

leukste hondenpuzzel

Welke merken hondenpuzzels zijn de beste?

Er zijn nog niet zoveel gebruikservaringen bekend maar de hondenpuzzels van het merk Nina Ottoson, Outward Hound en Holt Games worden in de regel positief beoordeeld. Hondenspeelgoed is volop in ontwikkeling. In een volgende blog wat tips over de aanschaf van Kauw speelgoed.

Hondenspeelgoed voor op vakantie

Binnenkort ook wat tips voor het meenemen van hondenspeelgoed op vakantie. Want in veel vakantiehuizen zijn honden welkom. Wanneer ga jij met je hond op vakantie?

DierenwinkelXL hondenspeeltjes banner