Hondenspeelgoed van Pets Online

Pets Online is één van de betere aanbieders van hondenspeelgoed.

Je vindt bij Pets Online kauw speelgoed, honden speeltjes om te apporteren, hondenpuzzels, zwem- en waterspeelgoed en veel meer. Voor hondenspeelgoed met een lange levensduur en uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding. Voor puppy’s, volwassen honden en huisdieren op leeftijd.

Brekz banner

Welke merken honden speeltjes vind je bij Pets Online?

Eigenlijk vind je wel zo een beetje alle merken honden speelgoed bij Pets Online. De bekende A Merken maar ook wat minder bekende merken. Voorbeelden van bekende merken hondenspeelgoed zijn Hunter, Major Dog, Beco Pets, P.L.A.Y. en West Paw Design. Maar je vindt er ook merken zoals Outward Hound, Nina Ottosson en Kong. Er is voor iedere honden liefhebber wat geschikts te vinden.

Honden speelgoed tegen kleine prijsjes

Honden speeltjes hoeven niet duur te zijn. Je kunt voor een bedrag vanaf € 3,99 bijvoorbeeld al Squeakair Balls van het merk Kong Hondenspeelgoed kopen of Petstages hondenspeelgoed. Natuurlijk is er ook duurder speelgoed voor honden te koop. Wat dacht je van een automatische ballenwerper van Petsafe? Kost een kleine 190,00 euro. Maar dan heb je ook wat.

Zacht honden speelgoed

Veel honden knuffelen graag met zacht honden speelgoed. Met name de merken P.L.A.Y. en Rogz hebben een aantrekkelijk aanbod speelgoed dat zacht is. Soms met een piepje. Leuk als honden het fijn vinden om te apporteren.

hondenspeeltjes

Hondenpuzzels

Verveelt je hond zich? Of heeft je vriendje vaak stress? Een hondenpuzzel daagt je hond uit en stimuleert de creativiteit. Er zijn weinig honden welke zich met een nieuwe hondenpuzzel niet vermaken. Pets Online heeft ook een uniek aanbod hondenpuzzels. Favoriet zijn die van de merken Nina Ottosson, Rogz, Outward Hound, West Paw Design en Kong. Hondenpuzzels heb je voor verschillende niveaus. Je heb puzzels voor niveau 1, 2 en 3. Niveau 3 is meer uitdagend dan niveau 1 of 2. Verschillende aanbieders hebben leuke honden puzzels in het assortiment. De meeste van deze puzzels zijn geschikt voor jonge en oude honden.

Puppy speelgoed, net even anders

Puppy speelgoed is net even anders. Het is vaak ook prima kauwspeelgoed. Met name de merken Kong en Outward Hound hebben een uitgebreid assortiment speelgoed voor jonge hondjes. Je kunt al het honden speelgoed vinden via speeltjes-honden.com.

leukste hondenpuzzel

Vitaminen voor honden

Pets Online is ook gespecialiseerd in honden manden, hondenkussens, beloningszakjes, honden tuigjes en veel meer. Pets Online is echter niet gespecialiseerd in vitaminen voor honden. Honden hebben net zoals mensen, bepaalde vitaminen nodig. Bij een tekort aan vitaminen kan een hond eerder ziek worden en weerstand verliezen. Of je nu een rashond hebt of niet, let goed op dat je hond voldoende en de juiste mineralen en vitaminen binnen krijgt.

DierenwinkelXL hondenspeeltjes banner